vrijdag 31 december 2010

Prettige Feesten








't Is dus zo ver : 2010 ligt achter ons. Tijd om een balans op te maken van dit jaar.

Voor onze Voorstad was het gebruik van het nieuwe wijklokaal de start van een goed jaar. Elke activiteit, die in het lokaal werd georganiseerd werd succesvol beantwoord door de bevolking.

Komt erbij dat de rommelmarkt kon doorgaan in uitstekende weersomstandigheden en dat het bestuur wat vernieuwing wilde invoeren. Zo werd afgestapt van de worstenmaaltijd en vervangen door een kaasavond. Behalve een enkeling die weigerde te komen omdat de kaas was aangekocht bij Cyriel en gepresenteerd door Rosanne uit Esen, was er niets dan lof voor dit initiatief. We hebben zelfs mensen moeten weigeren omdat de zaal vol zat!

Jammer genoeg zat de zaal voor het seniorenfeest ook vol, zodat ook hier enkelen dit feest niet konden mee beleven.

Kijkend naar het nieuwe jaar melden we even dat het Wijkbestuur op de ingeslagen weg verder zal gaan. De bestaande activiteiten worden verder gezet en wij hopen nog wel enkele bijkomende activiteiten te programmeren.

Om te beginnen wordt er op zaterdag 22 januari, naar aanleiding van één jaar Ontmoetingscentrum Callicanes om 17 uur een nieuwjaarsreceptie gegeven. Dit wordt gedaan door het Wijkbestuur VZW 'de Voorstad' en het Bewonersplatform Voorstad. Alleen Voorstadbewoners, die zich op voorhand aangemeld hebben kunnen er aan deelnemen. Bel eens naar 058.313640 en je kan ook aanwezig zijn op deze receptie. Wie niet op de Voorstad woont hoeft niet te bellen.
Mag ik jullie allemaal dan nog, in naam van onze ganse ploeg, een prettig en veilig jaareinde en een gezond 2011 wensen.
Let op : alcoholcontroles aan het einde van de Verschingellaan en de P. Vanheelaan vanaf 14 uur.

Geen opmerkingen: